Сушки для фруктів та овочів
Сушки для овочів, фруктів, грибів
Сушки для овочів, фруктів, грибів дозволяють швидко і зручно робити сезонні заготовки, що особливо актуально в урожайні роки, коли важливо оперативно обробляти продукти поки вони не зіпсувалися. Моделі мають від 3 до 6 піддонів і різну потужність, оптимальним показником вважається 500-600 Вт Основна ємність стандартно виконана із спеціального удароміцного пластика, прозорі відсіки дозволяють наочно стежити за процесом сушіння.
Терморегулятор дає можливість по необхідності варіювати ступінь прогріву продуктів, а вентилятор дає необхідну циркуляцію тепла і повітря. У нижній частині можна розташувати піддон для збору жиру і зайвої вологи, що вкрай важливо при заготівлі м'яса або риби. Засушені таким способом фрукти і овочі зберігають всі корисні вітаміни, довго зберігаються, мають приємний натуральний смак і можуть служити основою для безлічі страв.